Goes' Moois

Mooie dingen uit Goes 

 

 

Logo Goes Moois - handgemaakte zilveren sieraden en kado artikelen

Uw goudsmid voor alle sieraden: van armband tot Zeeuwse knop.

Welkom bij Goes' Moois, dé plaats waar ik al mijn moois uit Goes laat zien.

Gediplomeerd goudsmid

Als gediplomeerd goudsmid maak ik sieraden naar eigen ontwerp. Altijd in goed overleg met de klant. Een kant-en-klaar oplossing voor wie dat wilt, of een ontwerp vanaf de eerste potlood-streep.

Daarnaast verzorg ik ook reparaties en vermaak ik bestaande sieraden. Er is niets vervelender dan mooie sieraden die niet meer gedragen worden omdat er iets kapot is. Met mijn jaren lange ervaring heb ik de vaardigheden om veel sieraden te herstellen of geschikt te maken voor een tweede leven.

Sieraden op maat

Op zoek naar een ring, hanger, ketting, armband, broche of Zeeuwse knop: alles is mogelijk!

Speciale aandacht geef ik aan de herinnerings-sieraden. Deze geven u de mogelijkheid om de herinnering aan een dierbare dicht bij u te houden. Dit kan door het vermaken van een bestaand sieraad zoals een trouwring, maar ook door het verwerken van een kleine hoeveelheid as in een hanger of ring.

De Zeeuwse Knop

Wie denkt aan Zeeland, denkt aan de Zeeuwse knop. Deze was een onderdeel van de vroegere klederdracht, maar vind je nu nog steeds terug in het straatbeeld. Ik gebruik hem vaak als basis of inspiratie voor mijn sieraden. Kijk voor voorbeelden vooral eens in de webshop.

Gepersonaliseerde kado-artikelen

Behalve sieraden kunt u bij Goes' Moois ook terecht voor gepersonaliseerde kado-artikelen. Tekstborden, bidons, keukenschorten, glazen: de mogelijkheden zijn eindeloos.

De foto's op mijn site zijn slechts een voorbeeld van de mogelijkheden. Nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust contact op!