Goes' Moois

Mooie dingen uit Goes

Algemene voorwaarden webshop Goes' Moois

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen van Goes' Moois, welke zijn geplaatst via onze webshop. Door het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met onderstaande algemene voorwaarden.

Prijzen:

Alle prijzen worden uitgedrukt in euro's, prijzen zijn per stuk en exclusief verzendkosten tenzij anders vermeld.

Prijzen zijn onder voorbehoud van fouten, voor fouten hierin kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden. Mocht dit onverhoopt het geval zijn dan nemen we voor levering of productie contact met u op.

Verzending:

Verzending vind alleen plaats na betaling van het volledige bestelbedrag, hierin worden geen uitzonderingen gemaakt.

Zendingen worden automatisch aangemaakt naar aanleiding van de door de klant ingegeven adresgegevens. De klant dient deze voor het plaatsen van de bestelling te controleren om foutieve zendingen te voorkomen. Goes' Moois is niet aansprakelijk voor extra kosten die het ingeven van onjuiste informatie met zich meebrengen, extra gemaakte kosten zullen in rekening gebracht worden bij de klant. Na het voldoen van deze extra kosten zal de zending nogmaals worden verzonden.

Aansprakelijkheid:

Wij geven een zo precies mogelijke omschrijving van al onze artikelen. Mocht er een fout voordoen of een kleur afwijken zijn wij hier niet voor aansprakelijk. Omschrijvingen en afbeeldingen zijn gevoelig voor diverse interpretaties, ook kwaliteit van een beeldscherm is afhankelijk van hoe een kleur of artikel wordt weergegeven. Goes' Moois is niet voor boven genoemde aansprakelijk. Indien u meer informatie wenst over een product dan geven wij u die graag.

Herroepingsrecht:

De klant heeft het recht om, binnen 14 dagen na levering, het product retour te geven aan Goes' Moois. Dit geldt niet voor artikelen die op maat zijn gemaakt, of sieraden gemaakt op bestelling.

Dit zonder opgaaf van reden, wel retour in originele verpakking en originele staat. Indien een artikel bij retour niet meer als origineel of nieuw verkocht kan worden, vindt er voor dit artikel geen creditatie plaats.

Artikelen kunnen retour gezonden worden op kosten van de koper, na ontvangst van het artikel in originele staat en verpakking zal het aankoopbedrag retour gestort worden.

Retourzendingen dienen altijd aangekondigd te worden!

BTW:

Daar wij gebruik maken van de kleine ondernemersregeling (KOR), zijn onze facturen vrijgesteld van OB o.g.v. artikel 25 Wet OB. Zakelijke afnemers kunnen dus geen BTW terug vragen over betalingen aan Goes' Moois.

E-mailen
Bellen