Goes' Moois

Mooie dingen uit Goes

Geboorte cadeau's en kraam cadeau's

Geboorte cadeau's, of kraam cadeau's, zijn bij Goes' Moois in alle soorten en maten te bestellen. Dat kan variëren van een rompertje met opdruk tot een mand met baby-artikelen, en alles wat daar tussenin zit. Ook voor de kersverse papa, mama, oom, tante, opa's en oma's hebben we tientallen ideeen!

Textiel bedrukken

Met onze snijplotter en hittepers kunnen we vrijwel alle kledingstukken en accessoires voorzien van tekst of tekening. Deze bedrukken we met flex-folie in diverse kleuren. Er is heel veel mogelijk, neem gerust contact op voor meer informatie.

Raamstickers

Wat is er leuker dan de geboorte van een nieuwe wereldburger te laten zien middels een raamsticker? Deze stickers kunnen tekst en afbeeldingen bevatten. Ze zijn leverbaar in zover zelf-klevende vinyl-folie als statische raamfolie. Leverbaar in verschillende kleuren en met iedere gewenste tekst. Voor bestellingen in Goes en nabije omgeving bestaat zelfs de mogelijkheid dat wij de sticker voor u plaatsen!

 

Bedrukte artikelen

 Wij bedrukken ook artikelen met tekst en afbeeldingen. Een shampoo-fles met de naam en geboortedatum van een kindje, of een heerlijke fles badschuim voor papa of mama. En wat dacht je van anti-wallen creme of oordopjes? We denken graag met u mee!


 

 

E-mailen
Bellen